Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемче - счупена дръжка на вратата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето го моето решение на проблема с проклетите дръжки. Алуминиева. След като обиколих 15 морги и намерих една лява дръжка и то зачупена вече е това измислих. Между другото 2-ра употреба нито една не съм виждал дето да е е тръгнала да се чупи. Е малко я понадрах, обаче какво да се прави, не се вижда от самолет
    Lancia Dedra 1.6 i.e.
    Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Comment

Към момента (днес) имаше 3 здрави черни дръжки \1 л + 2 д\ в моргата на "Първа българска армия" 10. Колата е от тази обява. Самата кола е в склада им в Обеля, че на адреса на моргата е фул със скрап.
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Аз повече с 2-ра употреба дръжки и лепене не се занимавам! 3 пъти я свалям шофьорската и ми стига.
        Lancia Dedra 1.6 i.e.
        Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V

Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Comment

Регулирайте си вратите. Моята преди 2.5 години като я взех си беше с пукнатина на шофьорската дръжка. Съответно още първата зима, на първият по-сериозен студ - замръзнала врата. Как дръпнах - така седнах на земята . Купих си нова, но като я сложих си регулирах всички врати и оттогава (вече над 2 години) дръжка не съм трошил.
          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
            Към момента (днес) имаше 3 здрави черни дръжки \1 л + 2 д\ в моргата на "Първа българска армия" 10. Колата е от тази обява. Самата кола е в склада им в Обеля, че на адреса на моргата е фул със скрап.
            То хубаво ама пустата София нмного далече
            Миро, ти откъде се снабди с алуминиева ? И ако някой знае кой/как може да се изработи нека сподели
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

съветвам да си смазвате бравите на вратите. дръжките е чупят от несмазване. аз след първата и единствена смяна, си проверих и смадзах всички врати. от тогава не съм имал пролеми. понякога се случвяа дълго време да не карам колата но и тогава бравите не затягат. не че мазането спасява 100% ама помага. освен това през зимата или при дълго стоене вратите залепват. при дърпането за дръжката също и се скъсява живота.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi
                Регулирайте си вратите. Моята преди 2.5 години като я взех си беше с пукнатина на шофьорската дръжка. Съответно още първата зима, на първият по-сериозен студ - замръзнала врата. Как дръпнах - така седнах на земята . Купих си нова, но като я сложих си регулирах всички врати и оттогава (вече над 2 години) дръжка не съм трошил.
                Kак става регулацията? Какво се бута?

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Фиксатора на колонките. Има си и недостатък естествено. Ако я регулирате да се затваря супер елегантно е много възможно да слушате воя на вятъра със скорости над 120 км/ч. Аз съм с компромисен вариант и започва виенето над 150+. Само на шофьорската врата - ама тя ми е и сменявана и така...

Comment

Колеги, днес се сдобих с една не особено читава лява дръжка (не очаквах да е такава, но това е друг въпрос), а именно :
                    http://store4.data.bg/hsr/drajka/DSCN7281.JPG
                    http://store4.data.bg/hsr/drajka/DSCN7282.JPG
                    http://store4.data.bg/hsr/drajka/DSCN7285.JPG
                    и сега се чудя какво да я правя . Дали да я сложа за задна, а задната (която е в доста по-добро състояние) да отиде отпред или да продължа да си търся здрава дръжка ? Според вас има ли "хляб" в нея, или......???
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                      Дали да я сложа за задна, а задната (която е в доста по-добро състояние) да отиде отпред ...
                      Аз така направих , но има друг проблем. Шофьорската врата си я отваряш ти и естествено внимаваш , а задната ... все ще се намери някой... "ама аз просто дърпах ииии..."
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                        Първоначално публикувано от hsr
                        Дали да я сложа за задна, а задната (която е в доста по-добро състояние) да отиде отпред ...
                        Аз така направих , но има друг проблем. Шофьорската врата си я отваряш ти и естествено внимаваш , а задната ... все ще се намери някой... "ама аз просто дърпах ииии..."
                        Прав си Затова предпочетох друг вариант
                        PS : ilkomotor
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
                        X